Päiväkoti Taikahattu

Päivähoitopaikkoja voi tiedustessa sähkopostitse  paivakoti.taikahattu@gmail.com

Taikahattussa on 60 hoitopaikkaa, 9 hoito-/kasvatushenkilöä ja laitosapulainen. Olemme auki arkisin klo. 6.30-17

 

RYHMÄT: ALLE 3-VUOTIAAT

TAIKUREISSA on 8-(12) hoitopaikkaa. Ryhmässä työskentelee opettaja ja hoitaja (kaksi hoitajaa. Lapset ovat syntyneet vuosina 2016 ja 2017. Lapset toimivat kiinteissä pienryhmissä ja heillä on omahoitaja. Ryhmässä harjoitellaan ikätasoa vastaavia taitoja lasten ehdoilla. Toiminta tarjoaa lapsille elämyksiä, taitoja ja uusia kokemuksia. Tärkeänä koemme arjen pienet ihmeet ja niiden äärelle pysähtymisen. Syli ja aito kiinnostus lapseen on Taikahatussa kaiken lähtökohta.

Toiminnassa korostamme lämpöä ja läheisyyttä. Pienten lasten päivään kuuluu arjen pienet ihmeet ja yhdessä tekeminen. Jokainen lapsi on oma persoonaansa ja yksilölliset tarpeet otetaan huomioon.Säännöllinen arki ja työhön sitoutuneet aikuiset luovat lämpimän ilmapiirin Taikahatun pienten ryhmissä.

YLI 3-VUOTIAAT

LOITSU-ryhmässä lapset ovat syntyneet 2015-2014. Hoitopaikkoja ryhmässä on 14 ja heidän kanssa puuhaa opettaja sekä hoitaja. Lapsilähtöisyys on ryhmälle tärkeää. Ryhmä toimii aina pienryhmissä, jotka muodostetaan ikä- ja kehitystason mukaan. Lapsella on mahdollisuus vaikuttaa moneen asiaan, jotta päivä olisi hänelle paras mahdollinen. Näin lapsi kokee toiminnan mielekkääksi ja lapsen osallisuus toteutuu paremmin. Yli kolmevuotialle sosiaalisten- ja ryhmätaitojen kehittäminen on tärkeää ja ryhmässämme kiinnitämme paljon huomiota miten kaveria kohdellaan ja millainen on reilu kaveri.

VELHOISSA (2016-2014) on 21 hoitopaikkaa ja toiminta järjestetään kiinteissä piennryhmissä. Ryhmän aikuisina toimii opettaja ja 2 hoitajaa. Suunnittelemme toimintamme vastaamaan lasten tarpeita. Toiminnan aiheet ovat lähellä lapsen maailmaa ja kiinnostuksen kohteita, lapsilähtöisyyttä korostaen. Toiminnassa korostamme ryhmätaitoja, toisen huomioonottamista.

TAIKAVIITOISSA (2013-2014) on 14 hoitopaikkaa ja ryhmää ohjaa opettaja ja hoitaja. Ryhmässä järjestetään 8.30-12.30 perheille maksutonta varhaiskasvatusta 2013 syntyneille perheille. Lapsi lähtöisyys ja arjen ihmeet ovat kiinnostuksen kohteita.


Taikahatussa tilat ovat erittäin viihtyisät, valoisat ja laadukkailla materiaaleilla tehdyt. Panostamme laatuun, turvallisuuteen, viihtyvyyteen ja lapsille mielekkäisiin välineisiin ja materiaaleihin. Erityistä huomiota kiinnitämme pienryhmätoimintaan. Pienryhmät ovat pysyviä ja toimimme niissä päivittäin koko toiminta-ajan 9-14.

 

Päiväkoti Taikahatussa toteutettava varhaiskasvatus noudattaa Turun kaupungin varhaiskasvatussuunnitelmaa.

Päiväkoti Taikahatun omavalvontasuunnitelma

Ruokalistamme

Kannattaa ottaa yhteyttä  ja tulla tutustumaan!

 

 

Päiväkoti Taikahattu
Taoskuja 1, 20320 Turku
Puh. 044-9761646/ Marika Sainio
paivakoti.taikahattu@gmail.com

Löydät meidät myös Facebookista: Päiväkoti Hattu-maakari ja instagramiin päivitämme säännöllisesti tunnelmia

 

 

Hattu-päiväkodit

Taatilantie 2 | 21420 Lieto | Puh. 044 980 9242 | paivakoti.hattumaakari@gmail.com | sijainti kartalla
Taoskuja 1 | 20320 Turku | Puh. 044 976 1646 | paivakoti.taikahattu@gmail.com | sijainti kartalla